Hypotheek tools

hypotheek-tools 194228429

 

Professioneel hypotheekadvies

Onze hypotheek tools geven u een globale richting in het totaal te lenen bedrag van uw hypotheek. U kunt uw maximale hypotheek gemakkelijk berekenen, checken en vergelijken bij alle aanbieders. Deze vergelijking is niet alleen gebaseerd op de rente, maar ook op alle overige kosten.

Wilt u een exact overzicht ontvangen van de beste mogelijkheid voor uw situatie? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Samen met u komen we tot een gedetailleerde inzage en kunnen we een onderbouwde beslissing maken om uw droomwoning te huren of juist te kopen.

Als u al een hypotheek bij ons afgesloten heeft, dan checken wij dagelijks voor u of besparing op uw maandlasten mogelijk is. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met bijkomende kosten zoals boeterente en advieskosten. Besparen op een hypotheek is vaker mogelijk dan u denkt!

Ook als de rentevaste periode van uw hypotheek binnenkort afloopt, bekijken de hypotheekadviseurs graag de mogelijkheden voor u!

Benieuwd wat wij verder voor u kunnen betekenen en welke kosten aan onze diensten verbonden zijn? Dan raden wij u aan om het dienstverleningsdocument hypotheekvraag te downloaden. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document, waardoor u onze diensten en kosten kunt vergelijken met anderen.