Pechhulpverzekering

shutterstock 157986236 artikelweb

 

Wat is een verzekering voor pechhulp?

Stel dat u op weg bent naar een belangrijke afspraak of net op het punt staat om op vakantie te gaan en u krijgt autopech. Op dat soort momenten is het fijn als u snel weer verder kunt rijden.

Of u nu ergens in Europa strand of juist in uw eigen dorp, met één telefoontje naar de alarmcentrale is de benodigde hulp onderweg. Zij proberen altijd uw auto ter plekke te repareren. Als dit niet mogelijk is, dan wordt uw vervoersmiddel naar de garage gebracht. Indien uw auto niet dezelfde dag gerepareerd kan worden, krijgt u een vervangende auto ter beschikken. Zo kunt u verder op weg!

Betaalbare wereldwijde pechhulp van Allianz

Wilt u niet weer een jaar vastzitten aan dure tarieven van andere aanbieders? Wacht dan niet langer en stap nu over op de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance. Net zoals bij uw eigen autoverzekeraar bent u bij Allianz 24 uur per dag en 7 dagen per week verzekerd van professionele hulpverlening.

U kunt online uw premiebedrag berekenen en in drie simpele stappen uw Pechhulp verzekering afsluiten. Pechhulp, inclusief vervangend vervoer, is al mogelijk vanaf € 3,07 euro per maand. Na het afsluiten ontvangt u de polis en de voorwaarden direct per e-mail.

De verzekering is kenteken gebonden, waardoor de auto voor de pechhulp verzekerd is. Als uw partner of kinderen gebruik maken van het voertuig, worden zij ook altijd geholpen. Wel zo’n fijn gevoel!

Heeft u al een pechhulp verzekering? Dan helpen wij u graag met overstappen. Overstappen of afsluiten is het gehele jaar door mogelijk.

cta-telefooncta-online-schade-meldencta-hypotheektoolscta-inloggen-digi-polismapcta-documenten